Aquest blog vol posar de manifest que a Móra la Nova hi ha veïns que simpatitzem amb qualsevol inversió que dinamitzi l'activitat econòmica de la Ribera d'Ebre així com informar de fets rellevants de l'actualitat local i comarcal i si s'escau fins i tot nacional o internacional.

dimarts, 30 de novembre del 2010

CiU exigirà a Madrid explicacions sobre el retard de vuit anys en l'obra de millora del pas a nivell a Móra la Nova


Roig exigirà al Govern explicacions sobre el retard de vuit anys en l'obra de millora del pas a nivell del carrer Major de Móra la Nova

El senador demanarà explicacions el dimarts a la sessió de control al Govern al Ple de la Cambra


El senador Joan Maria Roig exigirà el dimarts al Govern, durant la sessió de control al Ple, explicacions sobre el retard de vuit anys en les obres de millora del pas a nivell a Móra la Nova, corresponent a la cruïlla de la línia de ferrocarril Madrid-Barcelona amb la N-420, adjudicades al 2002.

La pregunta exposa textualment:

“Com justifica el Govern que l’obra de millora del pas a nivell corresponent a la cruïlla de la línia ferroviària Madrid Barcelona amb la carretera N-420 al municipi de Móra la Nova (Ribera d’Ebre) fos adjudicada l’any 2002, fa vuit anys, i encara no s’hagi iniciat?”

1 comentari:

Viure als "Masos" ha dit...

La CGT ha denunciat que Adif té previst “en molt breu espai de temps” l'externalització de la venda de bitllets, informació i atenció a l'usuari a les estacions de Valls i Móra la Nova. Segons el sindicat, que cita com a font els responsables de l'ens estatal ferroviari –que ahir no ho va confirmar ni desmentir–, el servei passarà a ser prestat pels cambrers del bar de les dues estacions, i per això les taquilles es tancaran al públic. De fet, després que els serveis de llarga distància es traspassessin a la línia del TAV, a Valls –on la taquilla ara ja sols és oberta de dilluns a divendres, de les 7.30 h a les 15 h– només paren set trens diaris: quatre en direcció a Sant Vicenç de Calders, i tres cap a Picamoixons. A Móra, on el servei de venda ara obre de les 5.15 h a les 23 h, se n'aturen nou, cinc en sentit Barcelona i quatre cap a Saragossa. La CGT ha denunciat que la mesura “posa en perill” el personal ferroviari que treballa a Valls i Móra, ja que queda “sense una càrrega important de treball”. “Estem lluitant perquè no ho facin, però fa temps que Adif vol tancar l'estació”, lamenta el president de la cambra de Valls, Marcel·lí Morera.