Aquest blog vol posar de manifest que a Móra la Nova hi ha veïns que simpatitzem amb qualsevol inversió que dinamitzi l'activitat econòmica de la Ribera d'Ebre així com informar de fets rellevants de l'actualitat local i comarcal i si s'escau fins i tot nacional o internacional.

dissabte, 6 de novembre del 2010

"La Ribera d'Ebre vol l'MTC" a la xarxa (i al carrer).




Aquesta pàgina del Facebook, La Ribera d'Ebre vol l'MTC (Magatzem Temporal de residus nuclears a Ascó), la segueixen prop de cinc-cents usuaris riberencs d'aquesta xarxa social tot i la persecució constant a la que estan sotmesos els partidaris de la instal·lació.

A més a més hi han associacions i plataformes (Grup veïnal Ribera d'Ebre, Volem viure a Flix, Riba-roja, Móra la Nova, A.S.C.O., ...) arreu de la Ribera d'Ebre, que demanen la ubicació asconenca, i on tothom és riberenc.
No com a la CANC, o com passarà el diumenge a Ascó, que vindran de tot el territori (Tortosa, Tarragona, Barcelona...) amb autocars i trens a dir-nos que és el que "nosaltres" no volem, que solidaris!

Faran cap a Ascó a fer-se la foto amb les seves pancartes, però no us preocupeu que de projectes, solucions o possibles inversions no en portaran cap ni una.